O nama

Želimo vam pomoći da što sigurnije, brže i jeftinije uvozite i izvozite robu. Zato smo pokrenuli HUBBIG, digitalnu platformu za prijevoz tereta koja povezuje prijevoznike s njihovim krajnjim korisinicima.

Saznajte više o našem timu, nastanku i nagradama koje smo osvojili.

Upoznajte HUBBIG

HUBBIG za vas optimizira poslovne procese u logistici, organizira protok ključnih dokumenata, pruža vam mogućnost praćenja tereta te nudi transparentne cijene raznih prijevoznika.

Odaberite optimalnu opciju prijevoza usporedbom različitih ponuda prijevoza prema cijeni, prijevozniku i trajanju prijevoza. Naša digitalna platforma omogućava vam da u svakom trenutku u realnom vremenu pratite svoju pošiljku, od luke ukrcaja do konačnog odredišta.

Naši klijenti su male, srednje i velike tvrtke koje uvoze i izvoze različitu vrstu robe. Plan nam je etablirati se na hrvatskom tržištu cjelovitom uslugom brodskog prijevoza, a zatim širiti ponudu na zrakoplovni i željeznički promet, šireći se na susjedna tržišta.

NAŠ TIM

Okupili smo stručnjake koji žele optimizirati prijevoz tereta, štedeći vaše vrijeme i novac. Upoznajte naš tim!

Dragana Lipovac

Founder & CEO

Dragana je magistrica ekonomije s više od deset godina iskustva u prodaji, logistici i marketingu. Radila je za lanac dm - drogerie markt, te tvrtke Globelink i Cargo-partner, gdje je brinula o ključnim klijentima među kojima su bili Rimac Automobili, Red Bull i Europa 92. Svoje bogato iskustvo sada koristi za razvijanje Hubbiga, digitalne platforme koja prijevoz robe čini jednostavnijim i jeftinijim.

Monika Mikac

Board Advisor

Monika je CBO kompanije QEV Tech, specijalizirane za elektrifikaciju u automobilskoj industriji. Kao COO kompanije Rimac Automobili aktivno je radila na osiguravanju 40 milijuna eura investicija te 10 milijuna eura iz europskih fondova te razvoju globalno prepoznatljive kompanije s više od 350 zaposlenika.

Luka Tadić

Software engineer

Luka je student na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagreb. Prva profesionalna iskustva stekao je radeći za Vingd d.o.o. kao system administrator/devops.

Tin Mrakužić

Sales Lead

Tin je student s višegodišnjim iskustvom u prodaji. Iza sebe ima uspješan turistički projekt Hakuna Matata Vrgada, koji je pokrenuo po završetku srednje škole. Svoje iskustvo u izravnoj prodaji korisniku sada primjenjuje u Hubbigu. Bivši je reprezentativac hrvatske u odbojci, te višestruko nagrađivani sportaš.

Mario Lončarić

UX Consultant

Mario ima više od 15 godina iskustva kao full-stack developer, UX konzultant i voditelj razvojnog tima. Radio je na projektima za velike regionalne i internacionalne klijente, od Adrisa i HT-a do švicarskog SGS-a. Iza sebe ima nekoliko nagrada za najbolju upotrebu tehnologije.

Srđan Laterza

Marketing Lead

Srđan je copywriter i komunikacijski strateg. Surađuje s vodećim regionalnim IT tvrtkama, marketinškim agencijama i startupima, kreirajući za njih komunikacijske strategije, kreativne kampanje i interaktivne proizvode. S timom agencije Bruketa&Žinić osvojio je MIXX Best in Show i brončani Effie za digitalnu kampanju za Hrvatsku gorsku službu spašavanja.

Marin Bašić

UX & UI Designer

Marin je dizajner specijaliziran za oblikovanje vizualnog identiteta s 13 godina iskustva u području marketinga i vizualnih komunikacija. Prije pokretanja branding.hr, radio je u marketinškim odjelima Coca-Cola kompanije u Zagrebu te za Jumeirah Group, vlasnike hotela Burj al Arab u Dubaiju.

Kako se razvijao HUBBIG

 1. srpanj 2017.

  Ideja!

  Naša osnivačica, nakon desetljeća intenzivnog rada u logistici, dolazi na ideju o kreiranju digitalne platforme koja će pojednostaviti prijevoz robe.

 2. listopad 2017.

  Predakceleracijaki program STARTUP FACTORY ZAGREB

  Stručni žiri, između više od šezdeset prijavljenih startupa, bira Hubbig za sudjelovanje u intenzivnom mentoriranom predakceleracijskom programu u Tehnološkom parku Zagreb. Mentori iz tvrtki Ericsson Nikola Tesla, Rimac Automobili, IBM, PWC, Erste banka i ENTG pomažu Hubbigu u razvoju proizvoda i poslovne strategije.

 3. studeni 2017.

  Osnovan HUBBIG d.o.o.

  HUBBIG d.o.o. službeno počinje poslovati u uredu 43 u sklopu Tehnološkog parka Zagreb.

 4. prosinac 2017.

  ZAGREB CONNECT - novčana nagrada

  U oštroj konkurenciji regionalnih startupa Hubbig osvaja drugo mjesto i novčanu nagradu koju ulažemo u razvoj poslovanja.

 5. prosinac 2017.

  ZAGREB STARTUP FACTORY - novčana nagrada

  Nakon intenzivnog predakceleracijskog programa, međunarodni žiri sastavljen od stručnjaka iz područja poduzetništva i financija proglašava HUBBIG jednim od pobjednika u kategoriji Smart Mobility. Uz novčanu nagradu, dobijamo i potporu za razvoj poslovanja konzultantske kuće Ernst&Young i ERSTE banke.

 6. veljača 2018.

  Ekipiran multidisciplinarni tim

  Okupili smo tim koji radi na razvoju aplikacije, povećanju prodaje i kreiranju dugoročne marketinške strategije.

 7. travanj 2018.

  Launch MVP - pomorski zbirni prijevoz

  Lansiranje prve verzije HUBBIG aplikacije koja će podržavati usporedbu i naručivanje prijevoza pomorskim putem. U ovoj fazi podržavamo LCL prijevoz (Less than Container Load).

 8. svibanj 2018.

  Launch - pomorski puni kontejnerski prijevoz

  Proširenje ponude na zakupljivanje čitavog kontejnera za prijevoz robe.

 9. 3Q 2018.

  Launch - kamionski prijevoz

  Proširenje ponude na kamionski prijevoz, uz već postojeći pomorski prijevoz robe.

 10. 4Q 2018.

  Launch - zračni prijevoz

  Proširenje ponude na zračni prijevoz, uz već postojeći pomorski i kamionski prijevoz robe.

Tu smo za vas

Live chat

Coming soon

Telefon

+385 98 615 022

E-mail

info@hubbig.com

Facebook LinkedIn

Društvene mreže

Pratite nas

Primajte najnovije informacije iz svijeta logistike